vineri, 6 februarie 2009

Sunshades sau eyewear, niciodata sunglasses




Stiu ca revistele glossy nu-si permit prea usor sa spuna sus si tare ca niste ochelari de soare Chanel cu logo cat oul de gaina sunt de prost gust, pentru ca au si ei un numar de pagini de publicitate de vandut. Si un numar de reviste, pe care le cumpara doamnele care poarta asemenea ochelari de soare (despre care nu-i asa ca nu te poti abtine sa te intrebi mereu daca sunt fake?). Asa ca mai arata niste piese cochete, dar "no name" in acceptia celor pentru care luxul absolut e Cavalli - in speranta milenara ca daca bati saua, pricepe iapa. 

Eu, insa, avand un blog - deci absolut zero responsabilitati de advertising targets, postez cu mandrie despre Cassius. Eyewear. Un pic freaky si neasteptati, cu un retro feeling de iti vine sa mori de drag, usor geeky pe alocuri, si deliciu peste tot. 
Atentie la site, ca e un pic schizo. Rabdarea si detasarea emotionala sunt absolut necesare si eu cred ca poate fi inceputul unei prietenii frumoase. Numai sa nu imi blochezi soarele, ca ma bronzez cu dare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu