luni, 9 februarie 2009

Buna, Droga. Pa, Droga.

David Droga (bios disponibil in meniu aici), prietenul pe viata al Publicis, a mai dezvoltat un proiect. Normal ca unul inovativ si unic, asa cum numai el e in stare. De data asta, e vorba de un site de shopping on-line special creat pentru digital generation. Prezentarea se face numai cu filmulete (deci e si entertaining) iar item-urile puse la vanzare sunt unul si-unul, alese pe spranceana. De la gadgeturi pana la make-up, accesorii de tot felul si o multime de alte obiecte "de status". Pe sectiuni usor de accesat: zona fetelor, a baietilor, zona de fun, de gadgets, etc. E un site care nu se teme sa numeasca una dintre sectiuni "fun shit" sau sa isi puna prezentatorii in niste ipostaze absolut delicioase, desi altfel ar putea fi catalogate drept penibile. 


Mai sus a fost partea cu "Buna, Droga." Acum urmeaza partea nasoala, aia cu "Pa". Pentru ca s-a hotarat inchiderea site-ului. Deocamdata merge, dar banuiesc ca
 dupa o perioada de gratie, determinata poate de epuizarea stocurilor sau mai stiu eu ce, Honeyshed va muri definitiv. Oficialii (proprietarii sunt Droga si Publicis, si nu in ordinea asta) au declarat pentru AdAge ca site-ul a fost o idee minunata, dar timingul e prost si nu e o idee care sa se potriveasca in perioada asta de criza economica. Asta e. Bucurati-va de el cat se mai poate. 

O mare paranteza:
(nu cred ca site-ul asta e un fel de Studio54 sau the Silver Factory al lui Warhol, dar poate ca are sanse sa fie unul din lucrurile alea dupa care o sa ii para intregii lumi cu adevarat rau cand n-o mai fi, si nicio incercare de re-editare nu va fi reusita pe deplin... nu stiu, zic.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu