marți, 25 mai 2010

Uită gențile cu lvlvlvlvlvlvlvlv. Uite-aici ce înseamnă de fapt Louis Vuitton


The journey of a Men's Wardrobe e călătoria reala a lui Selby prin lume, pe urmele lui Louis Vuitton. Te urci în avion, alegi destinața și vezi acolo: atelier, casa familiei, designer, fashion show, zi de lucru, back stage, detalii ne(mai)văzute.
Nu e un site comercial - nu despre asta e vorba. E o ocazie de a intra în lumea unui luxury brand (simți mirosul de piele al genții LV, fără să o cumperi).


Și deși e un luxury brand - tonul nu e superior, marca nu te intimidează sau epatează. Cheia (de altfel foarte smart în condițiile în care online-ul - inovativ, dacă se poate - nu mai e pe lista de opționale nici măcar pentru mărcile de lux) e folosirea unor social media gurus (vezi și Sartorialist pentru Burberry). Chiar dacă nici Sartorialist, nici Selby nu mai sunt de mult niște simpli bloggeri (și-au câștigat un loc în față în style and fashion, cu prețul a tiraje întregi din cărțile proprii vândute pe Amazon), punctul de plecare al actualului lor statut este cel câștigat prin cuvântul democratic și autoritar spus asupra vieților/caselor/hainelor unor oameni care ar merita să fie celebri, deși nu sunt întotdeauna - apropos, asta contestă serios valoarea celebrității multora.

Și ca să revenim la Vuitton, recomand sound on.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu